VCD razczej nie ma. Są specjalne odblokowywacze podłączane pomiędzy DVD i samochód.
Problem z przyśpieszeniem
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Problem z przyśpieszeniem
Witam. Przeglądałem forum, ale tematu takiego znaleźć nie mogę niestety, dlatego zakładam nowy. Mam pewien problem z moja Octavia. Mam nadzieje ze ktoś mi tu coś podpowie, a mianowicie : Skoda Octavia II z silnikiem 1.9 TDi 105KM. Podczas jazdy dochodzącej do 3 tys. obrotów odłącza sie turbina, a pozniej predkosc max. wynosi 120 km/h mimo ze pedał w podłodze. Gdy zjade na pobocze, wyłącze silnik, zapale ponownie to turbina działa i nawet przekrocze te 3 tys obrotów, ale pozniej znow jest to odbicie na pedale które sie czuje pod nogą i koniec normalnego przyspieszenia. Po mieście jest to mniej przydatne, ale w trasie wyprzedzic takim samochodem to katorga :/ Turbina jest wymieniona i co sie okazało to nie było nią spowodowane. Moze jakies podcisnienia ? Mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś inteligentny, bo ja juz odwiedzilem wiele warsztatów i wszyscy robią oczy i daja rade : trzeba odwiedzic serwis... :shock:
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Marcin
-
Komentarz